HIDRA-VILL

A villamosság szolgálatában

Okosotthon, okosház

Új építésű vagy felújított lakások, házak esetén lehetőség van otthonának okos eszközökkel, berendezésekkel történő felszerelésére. Az okosotthon, okosház kialakításával rengeteg hasznos biztonsági és kényelmi feladat alakítható ki otthonában.

Az okos otthon a lehetőségek széles palettáját nyitja meg Ön előtt. Az egyes feladatok, funkciók mint például a világítás, hűtés, fűtés, árnyékolás vezérlése, érzékelőkkel (hőmérséklet, fényerő, páratartalom, stb.) történő összekapcsolása esetén pedig szabályozása válik lehetővé. Az elektromos rendszer tervezése és a villanyszerelés során az otthonában elhelyezett vezérlőkkel vagy akár mobiltelefonról távolról irányíthatóvá válik bármelyik berendezés vagy eszköz. Az okos eszközök rendszerbe integrálásával pedig akár az Ön vagy családtagjai egészségének, testsúlyának, lépésszámának, pulzusának, stb. figyelése és szükség esetén értesítése, figyelmeztetése.

Az okosház kialakításával és az általa kezelni tervezett eszközök beépítésével nem csak automatizálni, de teljes mértékben fel is lehet okosítani otthonát. Az okosotthon koncepciójának kialakításával a rendszer önálló döntései válnak lehetővé. Az adott körülményeknek, kívánalmaknak megfelelően mindig az optimális hőmérsékelt, fénymennyiség vagy pl. robotporszívóval tisztaság érhető el az Ön legnagyobb kényelmének elérése érdekében.

Az okosotthon biztonsági kamerákkal, mozgásérzékelőkkel, nyitásérzékelőkkel. felszerelve értesíteni tudja Önt vagy biztonságáért felelős személyeket, szervezeteket. A biztonsági rendszerek hálózatba integrálásával jelentősen csökken a betörések, illetéktelen behatolások száma. A biztonság növelésével pedig könnyebbé válik az elkövetők észlelése, azonosítása és elfogása.

Kérdése van? Keressen minket!