HIDRA-VILL

A villamosság szolgálatában

Irodai, ipari villanyszerelés

Ipari és irodai környezetben teljesen más követelményeknek kell megfelelnie az elektromos hálózatnak ezáltal az irodai, ipari villanyszerelés követelményeinek, mint a lakás és családi ház villanyszerelés során. A használat során nagy teljesítményű berendezések, egyen- és váltakozóáramú villanymotorok, transzformátorok, klímák, számítógépek vagy szerverek üzemeltetéséhez jóval nagyobb teherbírásra méretezett villamos rendszer szükséges.

Célunk

Meglévő és leendő partnereinkkel a hosszútávú együttműködés a célunk az irodai, ipari villanyszerelés során egyaránt. Hiszünk abban, hogy egy jól bevált partnerrel a munka felgyorsul, a megbízhatóság és kölcsönös bizalom révén pedig mindkét fél elégedettséggel és a megfelelően kialakított rendszerek működésében bízva tervezheti a jövőjét.

Keressen minket bizalommal! Ha ad egy esélyt mi rászolgálunk!

Kérdése van? Keressen minket!

Tevékenységeink

 • villamos hálózat kiépítése és bővítése
 • elektromos gépek, berendezések bekötése és beüzemelése
 • világítási rendszerek telepítése
 • vészvilágítás telepítése
 • menekülésjelző lámpák, fények telepítése
 • elosztó berendezés gyártása
 • kábeltartó tálcák telepítése
 • kábelek fektetése és szerelvényezése
 • elektromos rendszerek, nyomvonalak kiépítése
 • elektromos rendszerek karbantartása, javítása
 • alapszerelési munkák

Kérdése van? Keressen minket!

Szemléletünk

Nagyobb területeken, irodákban a munkavégzés jellegének megfelelő világítás, világítási rendszer kiépítése elengedhetetlen a biztonságos és komfortos környezet kialakítása. Jelentős fogyasztással járó eszközök üzemeltetéséhez gyakran szükséges épületvillamossági kivitelezés. Az új mérőhely kialakítása, nagyobb terhelhetőségű vezetékek, kismegszakítók beépítése, olvadó esetleg késes biztosítékok cseréje vagy új villanyóra szerelése, áramszolgáltatóval történő egyeztetése és engedélyeztetése, azaz az ipari villanyszerelés.

Az irodai és ipari villanyszerelés nem csak a hibák és problémák elhárítását jelenti, legalább ilyen fontos a korszerű, megbízható és kellő teherbírású elektromos rendszer megléte. Igény esetén kollégáink felmérik meglévő rendszerüket, eszközeiket és szükség esetén javaslatot tesznek annak módosítására, hogy az minél jobban és üzembiztosabban ki tudja szolgálni az Önök igényeit.

Az elektromos rendszerek rendszeres (legalább évente történő) ellenőrzése lehetővé teszi a potenciális hibaforrások megfelelő időben történő feltárását és elhárítását. A hálózat egyes elemeinek öregedésével, ezek üzem közben melegedésével majd visszahűlésével fellépő hőtágulás a csatlakozások bizonytalanságához, megbízhatatlanságához vezethet. Ezen problémák kiküszöbölésével (új csatlakozások, rögzítések kialakítása, elemek cseréje) megszüntethetők az úgynevezett „fantom” hibák, melyek (látszólag rendszer és logika nélkül) hol előjönnek, hol megszűnnek megnehezítve ezzel az Önök legfontosabb célját és feladatát: az akadálytalan munkavégzést.

Kérdése van? Keressen minket!

Ipari villanyszerelési példák

Átemelő szivattyú kismegszakító és áramvédő kapcsoló (ÁVK)

Több áramkör Fi relével (áramvédő kapcsolóval) védve

Ipari elosztószekrény

Fázishiány elosztószekrénynél

Raktári konténer világítással